Parochiepelgrimage Lourdes – 19 t/m 27 september 2023 –

 Informatieavond in de Slouw
– 10 februari 2023 –

Via het Huis voor de Pelgrim organiseren wij een pelgrimage voor de parochianen van het Dekenaat Maastricht naar Lourdes van 19 t/m 27 september 2023. Dit is een 9-daagse busreis. Deze busreis gaat op de eerste dag via Amiens naar Lisieux (2 overnachtingen). De tweede dag bezoeken we de basiliek en het klooster van de H. Theresia. Op de derde dag in de middag komen we aan in Lourdes. De terugreis gaat via Nevers (1 overnachting). Daar bezoeken we het klooster waar Bernadette gewoond heeft en ze ligt opgebaard. Op de negende dag zijn we terug in Nederland.

Deze busreis is alleen geschikt voor mensen die géén zorg nodig hebben en goed ter been zijn. Er kunnen maximaal 50 parochianen mee. De kosten voor deze reis zullen ongeveer € 995,00 per persoon zijn. We verblijven in een goed 3-sterrenhotel op basis van vol pension.

Heeft u interesse om mee te gaan, kom dan naar de informatieavond op vrijdag 10 februari 2023.

We verzamelen in de kerk boven om 19.00 uur, van daaruit gaan we in lichtprocessie naar de Lourdesgrot voor gebed en aansluitend is de bijeenkomst in de Slouw op Sint Pieter (Ursulinenweg 20, 6212 NC Maastricht).

Op deze informatieavond krijgt u nadere informatie over de reis, de hotels, de kosten, het programma en hoe u zich kunt aanmelden.

Voor de informatieavond graag aanmelden via het parochiekantoor OLV en Sint Pieter, info@parochiesintpieter.nl of tel. 043-3214694.

Werkgroep Lourdesreis