Gastvrije kerk

Vanaf 15 juni is er weer een gastheer of gastvrouw aanwezig in de basiliek van Onze Lieve Vrouw.

Mensen bezoeken de basiliek om allerlei redenen: sommigen om het prachtige monument en de kerkschatten te bekijken, anderen om een kaarsje bij Maria aan te steken, weer anderen om een moment van stilte te vinden of een persoonlijk gesprek te voeren. Het kan allemaal en daarom willen wij mensen gastvrij ontvangen. Wij zijn immers een kerk zonder drempel!

Voor de functie van gastheer/gastvrouw is inmiddels een enthousiaste groep vrijwilligers actief. Zij vinden dit een prachtige taak, die hun ook voldoening geeft. De groep vrijwilligers behoeft dringend versterking, vandaar deze oproep:

Een ieder die de Basiliek van Onze Lieve Vrouw een warm hart toedraagt, daar graag iets over wil vertellen, die één dagdeel per week beschikbaar is en als gastheer of gastvrouw een bijdrage wil leveren aan de openstelling van de basiliek, meldt u alstublieft aan en doe mee. Wij hebben u nodig!

Voor meer informatie en aanmelding graag contact opnemen met Piet Walthaus, per telefoon 06-54345151 of per e-mail walthaus@xs4all.nl  Een briefje in de brievenbus van de pastorie kan ook.

Wij zorgen er voor dat u goed toegerust aan uw taak kunt beginnen.

Piet Walthaus