Vanaf 1 juli 2020 is er steeds een gastheer of gastvrouw aanwezig is de basiliek van Onze Lieve Vrouw. U leest hierover meer in de bijdrage ‘naar een verantwoord gebruik van de nevenruimten in de basiliek’.

Op dit moment vormen wij de groep vrijwilligers die deze functie gaat vervullen. Een prachtige taak, want wij willen de basiliek graag verantwoord openstellen. Mensen bezoeken de basiliek om allerlei redenen, sommigen om het prachtige monument en de kerkschatten te bekijken, anderen om een kaarsje bij Maria aan te steken, weer anderen om een moment van stilte te vinden of een persoonlijk gesprek te voeren. Het kan allemaal en daarom willen wij mensen gastvrij ontvangen. Wij zijn immers een kerk zonder drempel!

Een ieder die Slevrouwe een warm hart toedraagt, daar graag iets over wil vertellen, die één dagdeel per week beschikbaar is en als gastheer of gastvrouw een bijdrage wil leveren aan de openstelling van de basiliek, meldt u alstublieft aan en doe mee. Wij hebben u nodig!

Voor meer informatie en aanmelding graag contact opnemen met Piet Walthaus, per telefoon 06-54345151 of per e-mail walthaus@xs4all.nl  Een briefje in de brievenbus van de pastorie kan ook.

Wij zorgen dat u goed voorbereid en toegerust aan uw taak kunt beginnen.

Piet Walthaus